Za 10 minut vašeho času 3 000 Kč: Tahle banka vám zaplatí za založení účtu

Banka nabízí odměnu ve výši 3 000 Kč pro každého, kdo si otevře nový účet. Stačí pár kliknutí a peníze přistanou na vašem účtu.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Raiffeisenbank v současné době přichází s atraktivní nabídkou pro nové klienty. Za otevření jakéhokoliv osobního běžného účtu vám banka může poskytnout až 3 000 Kč během následujících šesti měsíců. Jak na to? Musíte provést alespoň tři platby debetní nebo kreditní kartou každý měsíc, a banka vám každý měsíc připíše na váš účet 500 Kč. Je důležité zajistit, aby tyto platby byly zaznamenány v daném měsíci, což může trvat dva až tři dny. Tuto nabídku můžete využít, pokud v posledních šesti měsících nemáte běžný účet u Raiffeisenbank. 

Zajímavá nabídka

Kromě nabídky Chytrého účtu, který neobsahuje paušální poplatek, má Raiffeisenbank také Aktivní účet za 49 korun měsíčně, který zahrnuje kreditní kartu a možnost vedení účtu v 18 měnách. Pro ty, kteří hledají něco více exkluzivního, existují také účty Prémiový a Exkluzivní. Studenti také nejsou opomenuti, protože banka jim nabízí odměnu k jejich studentskému účtu. Co však dosavadní klienti? I oni mohou získat 10 000 Kč v soutěži banky nebo až 3 000 korun za použití nové Visa karty. 

iZdroj fotografie: Pxhere

Další banky také nabízejí různé bonusy

ČSOB například láká nové klienty na odměnu 1 000 Kč při založení nového běžného účtu s názvem Plus konto nebo Poštovní účet. Stačí si po založení účtu přihlásit do mobilní aplikace a provést alespoň jednu platbu kartou. Pro mladé klienty ve věku od 18 do 30 let má ČSOB speciální nabídku až 1 500 Kč a možnost soutěžit o deset iPhone 15. 

Banky lákají i na kino

Pokud máte raději kino než peníze, nabídka UniCredit Bank může být pro vás zajímavá. Novým klientům nabízí dvanáct lístků do sítě multikin CineStar zdarma. Bankovní bonusy se stávají stále oblíbenějšími prostředky, jak banky lákají nové klienty. Přestože to může vypadat lákavě, je vždy důležité pečlivě si přečíst všechny podmínky a promyslet, zda jsou nabídky pro vás výhodné. Takže ať už hledáte novou banku nebo chcete využít aktuální nabídky, máte nyní přehled o tom, co banky momentálně nabízejí.

Zdroj: eprehledne
Diskuze Vstoupit do diskuze
91 lidí právě čte
Autor článku

Marek Motyčák

Redaktorem jsem již 6. rokem. Specializuji se na optické a vizuální testy, hádanky a rébusy, ale i zpravodajství a informace o nových technologiích, přičemž zábavnou formou podporuji vědeckou gramotnost čtenářů.

Zobrazit další články